Så er det allerede oktober.

I september måned har der været trofast fremmøde. Det gode eftersommervejr har fristet til udsendørs aktivitet. Alligevel har man mødt til spil og samvær. Med efterårets komme forventer vi mere stabilitet og glæder os også til at byde nye spillere velkommen. Vi sluttede september med at spise sammen. Det er nu blevet en tilbagevendende begivenhed og næste gang slutter vi oktober med fællesspisning d.28. I november bliver det d.25. og så ser vi frem til JUL.
Husk at sige til venner og bekendte at vi har også plads til dem.

Sæson 2021-22 er startet i Otterup.

Hver torsdag i Multihallen kl.10 mødes en flok 60+ til kuglespil samvær og motion

Spillet rummer mange ting som træner mange af de færdigheder, der typisk svækkes med alderen.

Når du triller kuglen ned af banen, skal dit hoved og krop have tilpasset balancen ,kuglens retning og hastighed. Samtidig skal du have bedømt, hvordan kuglen skal placere sig omkring “grisen” (en mindre kugle der ligger i modsat ende af banen). Så kan du gå ned i den anden ende af banen og kontrollere dit resultat. du spiller sammen med tre andre som hold, der konkurrerer med et andet hold. det hold der efter 9 “ender” har flest kugler der ligger tættest ved grisen har vundet. Holdet aftaler strategien for de spillede kugler, og derved inddrages dialogen med de øvrige medspillere, og megen “god” diskussion kan opstå. Når en “ende” er afsluttet begyndes fra modsat side, så der bliver gået en hel del skridt. er man hæmmet i sine bevægelser kan man godt sidde på en stol og trille kuglen.

For yderligere oplysninger kontakt Aage Mehlbye 24237385, mail mehlbye@privat.dk, eller bare mød op.

Bowls får egen hjemmeside på nffi.dk

Bowls afdelingen har nu fået sin egen del af hjemmesiden på nffi.dk, og er en del af Nordfyns Firma Idræt

Hvad er Bowls?

Bowls er et kugle spil der minder lidt om Petanque/Boccia som mange sikkert kender fra haven eller sommerhuset. Forskelle er dog at kuglen er tungere i den en side der hvor fabrikantens logo er. Herved besværliggøres spiller lidt, da man skal sørge for at kurve kuglen mod den tunge side og således ramme jack’en (som er den man skyder efter). Dette skal gøres uden at berøre “blokken”, en tværstillet forhindring på banen.