Sæson 2021-22 er startet i Otterup.

Hver torsdag i Multihallen kl.10 mødes en flok 60+ til kuglespil samvær og motion

Spillet rummer mange ting som træner mange af de færdigheder, der typisk svækkes med alderen.

Når du triller kuglen ned af banen, skal dit hoved og krop have tilpasset balancen ,kuglens retning og hastighed. Samtidig skal du have bedømt, hvordan kuglen skal placere sig omkring “grisen” (en mindre kugle der ligger i modsat ende af banen). Så kan du gå ned i den anden ende af banen og kontrollere dit resultat. du spiller sammen med tre andre som hold, der konkurrerer med et andet hold. det hold der efter 9 “ender” har flest kugler der ligger tættest ved grisen har vundet. Holdet aftaler strategien for de spillede kugler, og derved inddrages dialogen med de øvrige medspillere, og megen “god” diskussion kan opstå. Når en “ende” er afsluttet begyndes fra modsat side, så der bliver gået en hel del skridt. er man hæmmet i sine bevægelser kan man godt sidde på en stol og trille kuglen.

For yderligere oplysninger kontakt Aage Mehlbye 24237385, mail mehlbye@privat.dk, eller bare mød op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *